Utblicken Vilan

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

I familjevänliga och stadsnära Vilan, Uppsala längs Källarbäcksvägen, kommer vi att uppföra rymliga suterrängradhus. Området har bra kommunikationer till centrala Uppsala och Stockholm. Från fastigheten till Uppsala centralstation tar det endast 15 minuter med buss. Från Uppsala centralstation till
Stockholms central tar det 35 minuter med regionaltåg.

Projektfakta

  • Boarea: 150 kvm
  • Månadsavgift: 5998 kr
  • Priser: 4 795 000 kr – 5 495 000 kr
  • Inflytt: Q2 2025

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

5-6 RUM & KÖK – 150 KVM

Bostäderna är placerade med fin utsikt över vida ängar och skog. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till altan. Två parkeringsplatser tillkommer per bostad. Det finns även möjlighet till solceller och laddstolpe för elbil. Naturen är bevarad i den mån det är möjligt.

Entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Stig innanför ytterdörren och möt kombinationen av ett socialt och funktionellt boende. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med direkt anslutning till den fint inramade uteplatsen som vetter mot en trevlig innergård. Här finns även badrum och förråd.

Köket är modernt och stilrent med fokus på både design och funktionalitet, optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen och den stora härliga köksön.

Nedervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns tre sovrum, ett allrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett rymligt förråd.

Badrummen genomsyras av noggrant utvalda material. Här erbjuds Norrvange kakel och klinkers som tillval.

 

  • Pris fr. 4,795,000 kr
  • Månadsavgift 5,998 kr

2BK Arkitekter

– 2BK Arkitekter drivs av ett genuint intresse för det byggda och de miljöer som vi lever i. Företaget startade för mer än tjugo år sen och idag driver de projekt i alla skeden och skalor – från stadsbyggnad till inredningsdetaljer. –

Stefan Björnson om Utblicken:

”Vårt utgångsläge är alltid att ta vara på varje plats specifika kvaliteter, att se till att varje bostad får ta del av och anpassa sig efter dem i såväl volym som i plan och fasadsättning. Här, precis intill Uppsalas öppna jordbrukslandskap med fri sikt mot nordöst, ligger Brf Utblicken. De väl inplacerade parhusen har generösa och samlande sällskapsytor, hög takhöjd och ett särskilt fokus på den fina utsikten. Entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner medan nedervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd.”

Ansvarig Mäklare

Btoker image

Rashin Cohen

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan