Fågelstigen

Projektstatus

I hjärtat av Saltsjö-Boo bygger vi just nu 54 stycken bostäder i form av parhus och attefallshus, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Projektet har skapats tillsammans med Hultman Vogt arkitekter. Parhusen kommer att vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats.

Projektfakta
 • Boarea: 24 – 180 kvm
 • Månadsavgift: 2 739 kr – 6 597 kr
 • Priser: 2 195 000 kr – 8 699 000 kr
 • Inflytt: Q2 – Q4 2024
 • Projektering
 • VIP-Försäljning
 • Säljstart
 • Byggstart
 • Inflyttning

Projektbok

Klicka på omslaget för att öppna.

7 RUM OCH KÖK – 155 KVM

De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 180 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom.

Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum.

Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan.

 • Pris fr. 7,495,000 kr
 • Månadsavgift 6,597 kr

1 RUM & LOFT – 40 KVM

Yteffektivt in i minsta detalj. Här ges möjlighet att leva i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Kvalitativa materialval och generösa ljusinsläpp från de stora panoramafönstren genomsyrar boendet. För att ge ytterligare en känsla av rymd och öppenhet har vardagsrummet dubbel takhöjd.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamenten för studiohusen. Mysig och ljus loftvåning skapar plats för både en stor dubbelsäng samt förvaringsutrymmen.
En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

 • Pris fr. 2,195,000 kr
 • Månadsavgift 2,739 kr

2 RUM & KÖK – 48 KVM

Njut av ett yteffektivt boende med privat uteplats. Dessa större studiohus kommer i två våningsplan med 2 rum & kök samt en boarea på 48 kvm 

Här ges möjlighet att leva i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Kvalitativa materialval och generösa ljusinsläpp genomsyrar boendet. Stig in i hallen på övervåningen och möt en öppen planlösning med kombinerat kök och matplats. Även badrummet återfinns på övervåningen.

På nedervåningen hittar ni sovrummet som är utrustat med glasväggar för extra ljusinsläpp. På samma plan finner ni även vardagsrum i anslutning till de stora fönsterpartierna och den privata altanen, som nås från nedervåningens framsida.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamenten för studiohusen. En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

 • Pris fr. 3,499,000 kr
 • Månadsavgift 2,997 kr

Området

Saltsjö-Boo består av blandad bebyggelse med såväl äldre charm som funktionella nyare hus. Utanför knuten finns trevliga promenadvägar och skogsområden med korta cykelavstånd till någon av de många sjöarna i området för svalkande bad t.ex. i Bagarsjön, Glasbrukssjön och Kocktorpssjön. Dessutom finns det flera naturreservat och vandringsmöjligheter efter Boo-leden och bad i Östersjöns vatten som t.ex. Boo-badet vid närliggande Baggensfjärden (tio minuter med cykel). Vid Boo-badet finns även båtklubb.

I närområdet finns flertalet olika förskolor så möjligheterna är väldigt stora att hitta en förskola eller skola som passar just ditt/dina barn.

Parkering

Till varje parhusbostad ingår 2 st parkeringsplatser. Till studiohusen ingår 1 parkeringsplats.

Kommunikationer

Endast några hundra meter från bostäderna finns busstation med motorvägsbussar som i rusningstrafik avgår mer eller mindre oavbrutet. Med buss tar du dig till Slussen och Stockholm C på ca 20 minuter.

Med bil når du Stockholms innerstad på ca 15 minuter.

Tomt

Till varje bostad ingår egen tomt med finplanerad naturtomt med gräsmatta med sått gräs, ängsfrön och så bevarad natur i den mån som är möjlig.

Hultman-Vogt

– Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties –

Henrik Vogt om Fågelstigen

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”

Ansvariga Mäklare

Btoker image

Sara Wennertorp

Btoker image

Emma Thelin

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan