Fågelstigen

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och attefallshus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats.

Projektfakta

  • Boarea: 24 – 180 kvm
  • Månadsavgift: 2 491 kr – 5 998 kr
  • Priser: 1 995 000 kr – 9 199 000 kr
  • Inflytt: Q2 – Q4 2024

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

7 RUM OCH KÖK – 155 KVM

De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 180 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom.

Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum.

Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan.

  • Pris fr. 7,295,000 kr
  • Månadsavgift 5,998 kr

1 RUM & LOFT – 40 KVM

Yteffektivt in i minsta detalj. Här ges möjlighet att leva i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Kvalitativa materialval och generösa ljusinsläpp från de stora panoramafönstren genomsyrar boendet. För att ge ytterligare en känsla av rymd och öppenhet har vardagsrummet dubbel takhöjd.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamenten för studiohusen. Mysig och ljus loftvåning skapar plats för både en stor dubbelsäng samt förvaringsutrymmen.
En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

  • Pris fr. 1,995,000 kr
  • Månadsavgift 2,474 kr

2 RUM & KÖK – 48 KVM

Njut av ett yteffektivt boende med privat uteplats. Dessa större studiohus kommer i två våningsplan med 2 rum & kök samt en boarea på 48 kvm 

Här ges möjlighet att leva i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Kvalitativa materialval och generösa ljusinsläpp genomsyrar boendet. Stig in i hallen på övervåningen och möt en öppen planlösning med kombinerat kök och matplats. Även badrummet återfinns på övervåningen.

På nedervåningen hittar ni sovrummet som är utrustat med glasväggar för extra ljusinsläpp. På samma plan finner ni även vardagsrum i anslutning till de stora fönsterpartierna och den privata altanen, som nås från nedervåningens framsida.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamenten för studiohusen. En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

  • Pris fr. 3,499,000 kr
  • Månadsavgift 2,997 kr

I Hjärtat av Boo

Saltsjö-Boo är sömlöst ingjutet mellan Skurusundets klara vatten och Stockholms inre skärgård. Här välkomnar trygga asfaltvägar genom familjevänliga villaområden kantat av skog, sjö och skärgård. Saltsjö- Boo är en del av Nacka kommun och utgörs främst av villor. Området är mycket eftertraktat tack vare den lugna, trygga atmosfären samt de goda kommunikationerna till Stockholm. En lugn oas nära storstaden.

Hultman-Vogt

– Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties –

Henrik Vogt om Fågelstigen

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”

Ansvariga Mäklare

Btoker image

Sara Wennertorp

Btoker image

Emma Thelin

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan