Brf Sjövyn

Projektstatus

Beläget på en höjd, med fantastiskt utsikt över sjön Flaten, uppför vi nu 12 stycken moderna och familjevänliga radhusbostäder. Bostäderna, erbjuder bland annat fantastisk sjöutsikt med både altan och balkong samt privat garage. Med endast 500 meter från pendeltåget tar du dig till Stocholm C på endast 30 min och till Södertälje på 10 min.

Projektfakta
 • Boarea: 110 – 165 kvm
 • Månadsavgift: 4 998 kr – 5 997 kr
 • Priser: 3 995 000 kr – 5 499 000 kr
 • Inflytt: Q4 2023 – Q1 2024
 • Projektering
 • VIP-Försäljning
 • Säljstart
 • Byggstart
 • Inflyttning

Projektbok

Klicka på omslaget för att öppna.

5 RUM & KÖK – 110 KVM

Dessa yteffektiva och moderna radhusbostäder i två plan har allt man kan behöva. De stora panoramafönstren i kombination med uteplatserna skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Bostäderna erbjuder bland annat två rymliga badrum, modernt och stilrent kök samt 3-4 stycken sovrum på övervåningen. Till lägenheterna ingår det en balkong och en terass på vardera sida om huset vilket ger sol hela dagen.

 • Pris fr. 3,995,000 kr
 • Månadsavgift 4,998 kr

6-7 RUM & KÖK – 165 KVM

De större radhusbostäderna har istället tre våningar, med ett privat garage och tvättstuga i nedervåningen. Bostäderna är rymliga med hela 164-165 kvm. Stora panoramafönstren i kombination med både terass och balkong skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Bostäderna erbjuder bland annat två rymliga badrum, ett modernt och stilrent kök samt 3-4 stycken sovrum på övervåningen. Till lägenheterna ingår det en balkong och en terass på vardera sida om huset vilket ger sol hela dagen. Det ingår även ett utvändigt förråd på plan 2.

 • Pris fr. 5,499,000 kr
 • Månadsavgift 5,997 kr

Området

Rönninge är gammalt stationssamhälle som idag är ett lugnt villaområde som karaktäriseras av en stor andel fina och kulturmärkta sekelskifteshus. I området finns både det praktiska, såsom förskolor, skolor, mataffär likasom avkopplande natur, skog och badplatser.

Parkering

1 – 2 parkeringsplatser ingår per bostad. Laddstolpe för elbil kommer att erbjudas som tillval.

Kommunikationer

Med pendeltåget, där Rönninge station ligger endast 500 meter bort, når man Stockholm C på mindre än 30 minuter och Södertälje C på mindre än 15 minuter. Även bussförbindelserna är mycket goda från Rönninge. Med bil kommer du snabbt upp till E4 som tar dig till Stockholms innerstad på ca 30 minuter.

Förråd

Ett utvändigt förråd ingår till varje bostad.

Hultman-Vogt

– Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties –

Henrik Vogt om Fågelstigen

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Rönninge och dess speciella områdeskaraktär ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop

Ansvariga Mäklare

Btoker image

Patrik Alwin

Btoker image

Amanda Alwin

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan