Ängsvyn

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

I det nybyggda och naturnära Vega i Haninge planerar vi nu för uppförandet av parhus och studiohus i natursköna omgivningar. Här bor du med ängsmark och skog som dina direkta grannar. Samtidigt kan du från den nya pendeltågstationen ta dig in till Stockholm C på 20 minuter.

Projektfakta

 • Boarea: 154 – 158 kvm
 • Månadsavgift: 5 998 kr
 • Priser: 5 795 000 kr
 • Inflytt: Etapp 1: Prel. sommar 2024

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

7 RUM OCH KÖK – 158 KVM

De stora och exklusiva parhusen i två plan + inredd vind erbjuder bland annat en stor privat takterrass på 11 kvm.

Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö.

Samtliga parhus får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan.

 • Pris fr. 5,795,000 kr
 • Månadsavgift 5,998 kr

6 RUM OCH KÖK – 154 KVM

De stora och exklusiva parhusen i två plan + inredd vind erbjuder bland annat en stor privat takterrass på 18 kvm.

Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö.

Samtliga parhus får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan.

 • Pris fr. 5,795,000 kr
 • Månadsavgift 5,998 kr

2 RUM OCH KÖK – 48 KVM

Njut av ett yteffektivt boende med privat uteplats. Dessa större studiohus kommer i två våningsplan med 2 rum & kök samt en boarea på 48 kvm.

Här ges möjlighet att leva i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Kvalitativa materialval och generösa ljusinsläpp genomsyrar boendet. Stig in i hallen på övervåningen och möt en öppen planlösning med kombinerat kök och matplats. Även badrummet återfinns på övervåningen.

På nedervåningen hittar ni sovrummet som är utrustat med glasväggar för extra ljusinsläpp. På samma plan finner ni även vardagsrum i anslutning till de stora fönsterpartierna och den privata altanen, som nås från nedervåningens framsida.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamenten för studiohusen. En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

 • Pris fr. 2,795,000 kr
 • Månadsavgift 3,498 kr

1 RUM & LOFT – 40 KVM

Yteffektivt in i minsta detalj. Här ges möjlighet att leva i en egen liten villa i motsats till en vanlig lägenhet. Kvalitativa materialval och generösa ljusinsläpp från de stora panoramafönstren genomsyrar boendet. För att ge ytterligare en känsla av rymd och öppenhet har vardagsrummet dubbel takhöjd.

Samma kvalitativa material som används till de övriga husen bildar fundamenten för studiohusen. Mysig och ljus loftvåning skapar plats för både en stor dubbelsäng samt förvaringsutrymmen.
En parkering per studiohus ingår samt ett privat förråd.

 • Pris fr. 1,795,000 kr
 • Månadsavgift 2,497 kr

Vizcon

– Vizcon bildades 2017 och arbetar såväl  med arkitektur som konstruktion och utveckling av mjukvara mot byggbranschen. Ambitionen är att jobba med långsiktiga samarbeten där arkitekturen sätts främst och bidrar till ett vackert, hållbart och produktivt bostadsbyggande 

Alexander Johansson om Ängsvyn

Hermanstorp/Ängsvyn är ett idylliskt område med unik karaktär där naturen och dess landskap har fått påverka och genomsyra gestaltningen av områdets utformning. Där har vi försökt skapa ett modernt boende med alla de funktioner en familj kan tänkas behöva. Ett boende med flexibla och sociala ytor, stora ljusinsläpp och tilltagna balkonger som ger vackra utblickar i ett område där naturen tillåts flyta in mellan husen.

Ansvarig Mäklare

Btoker image

Jimmy Rossetti

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan