Ängsvyn

Projektstatus

I det nybyggda och naturnära Vega i Haninge planerar vi nu för uppförandet av villor i natursköna omgivningar. Här bor du med ängsmark och skog som dina direkta grannar. Samtidigt kan du från den nya pendeltågstationen ta dig in till Stockholm C på 20 minuter.

Projektfakta
 • Boarea: 151 – 160 kvm
 • Månadsavgift: 5 997 kr
 • Priser: 6 299 000 kr
 • Inflytt: Etapp 1: Prel. sommar 2024
 • Projektering
 • VIP-Försäljning
 • Säljstart
 • Byggstart
 • Inflyttning

7 RUM OCH KÖK – 151 KVM

De stora och exklusiva bostäderna i två plan + inredd vind erbjuder bland annat en stor privat takterrass på nästan 20 kvm.

Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö.

Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan.

 • Pris fr. 6,299,000 kr
 • Månadsavgift 5,998 kr

Området

Vega, har ett mycket naturskönt och grönskande läge med närhet till skolor, service, affärer och kommunikationer. Området består idag av blandad bebyggelse med såväl äldre charm som funktionella nyare hus. Utanför knuten finns trevliga promenadvägar och skogsområden med korta cykelavstånd till någon av de många sjöarna i området för svalkande bad. Stor del bevarad naturmark med lummiga och delvis lantliga karaktär. Det centrala läget nära pendeltåget vid Vega station och Handen gör Hermanstorp till ett attraktivt område att bo och leva i.

I närområdet finns flertalet olika förskolor så möjligheterna är väldigt stora att hitta en förskola eller skola som passar just ditt/dina barn.

Kommunikationer

Endast några hundra meter från bostäderna finns busstation med motorvägsbussar som i rusningstrafik avgår mer eller mindre oavbrutet. Med buss tar du dig till Slussen och Stockholm C på ca 20 minuter.

Med bil når du Stockholms innerstad på ca 15 minuter.

Parkering

Till varje bostad ingår 2 st parkeringsplatser.

Tomt

Till varje bostad ingår egen tomt med finplanerad naturtomt med gräsmatta med sått gräs, ängsfrön och så bevarad natur i den mån som är möjlig.

Vizcon

– Vizcon bildades 2017 och arbetar såväl  med arkitektur som konstruktion och utveckling av mjukvara mot byggbranschen. Ambitionen är att jobba med långsiktiga samarbeten där arkitekturen sätts främst och bidrar till ett vackert, hållbart och produktivt bostadsbyggande 

Alexander Johansson om Ängsvyn

Hermanstorp är ett idylliskt område med unik karaktär där naturen och dess landskap har fått påverka och genomsyra gestaltningen av områdets utformning. Där har vi försökt skapa ett modernt boende med alla de funktioner en familj kan tänkas behöva. Ett boende med flexibla och sociala ytor, stora ljusinsläpp och tilltagna balkonger som ger vackra utblickar i ett område där naturen tillåts flyta in mellan husen

Ansvariga Mäklare

Btoker image

Jimmy Rossetti

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan