Östra Arkipelag

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

Beläget alldeles invid vattnet, endast ca 30 minuter från centrala Stockholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. I vackra Österskär bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter har vi skapat 18 stycken moderna radhusbostäder utöver det vanliga.

Projektfakta

  • Boarea: 120 – 167 kvm
  • Priser: 5 299 000 kr – 6 995 000 kr
  • Inflytt: Höst & vinter 2022
Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

5/6 RUM OCH KÖK – 167 & 169 KVM

De stora och exklusiva gavellägenheterna erbjuder bland annat en stor privat takterrass på 18 respektive 23 kvm, generös altan, egen tomt och 2 stycken p-platser.

Bostäderna genomsyras av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö.

  • Pris fr. 6,995,000 kr
  • Månadsavgift 6,499 kr

5/6 RUM OCH KÖK – 155 KVM

Här kan du välja mellan ett extra rum på nedervåningen eller en extra generös och social planlösning på nedervåningen. Bostadens stora fönsterpartier skapar ett underbart ljusinsläpp, vilket lyser upp och förgyller den öppna kök- och vardagsrumsdelen. På övervåningen finner ni ett extra allrum och den generösa takhöjden på 2,7 meter skapar extra rymd.

  • Pris fr. 6,299,000 kr
  • Månadsavgift 5,997 kr

5/6 RUM OCH KÖK – 125 KVM

Dessa moderna och yteffektiva radhus passar perfekt för den moderna familjen. De generösa fönsterpartierna, tillsammans med ljusinsläpp från takfönstret på övervåningen, skapar ett härligt ljus som genomsyrar bostäderna. Fokus har legat på en öppen och social planlösning med en stort och praktiskt kök i social planlösning med en härlig köksö. Master bedroom har dessutom en mycket generös walk-in closet.

  • Pris fr. 5,299,000 kr
  • Månadsavgift 4,998 kr

Hultman-Vogt

– Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties –

Henrik Vogt om Östra Arkipelag

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Skärgården och dess speciella karaktär ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna av den traditionella skärgårdsbebyggelsen. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”