Tingvalla Strand

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

Intill Bällstasundet, en del av Vallentunasjön, återfinns en av norrorts absolut vackraste miljöer. Med ca 25 minuter från centrala Stockholm uppförs nu unika arkitektritade parhus och yteffektiva studiohus. Parhusen kommer bland annat erbjuda en ca 45 kvm stor privat takterrass med svårslagen utsikt och sol hela dagen.

Projektfakta

  • Boarea: 32 – 138 kvm
  • Inflytt: Vintern 2019 & våren 2020

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Parhus 131 – 138 KVM

De arkitektritade parhusen är utrustade med en cirka 45 kvm stor privat takterrass som ger en unik utsikt över Vallentunasjön och sol hela dagen. Stora fönsterpartier mot vattnet skapar ett underbart ljusinsläpp, vilket lyser upp och förgyller den öppna kök- och vardagsrumsdelen. Parhuslägenheterna har 6 RoK, med möjlighet till fem sovrum, och är bland annat utrustade med två badrum, extern tvättstuga, förråd och walk-in-closet.

STUDIOHUS – 40 KVM

De yteffektiva och moderna studiohusen har allt man kan behöva. Den medföljande parkeringen och tillhörande tomten gör studiohuset till en egen liten villa. De stora panoramafönstren i kombination med den dubbla takhöjden på 3,5 meter skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Tony Sundberg

RÖRVIKSHUS

Det idylliska läget vid Vallentunasjön bidrog från start med en tydlig vision som levt igenom hela processen. Stora ljusinsläpp har varit ett fokus, samt att på ett naturligt sätt smälta in bostäderna i den vackra omgivningen genom samtida arkitektur. Beträffande interiören har vi genom en öppen, luftig planlösning gift ihop det sociala med det funktionella. Parhusbostäderna består genomgående av stora sociala ytor, såsom kök, matplats och vardagsrum, allt i öppen planlösning. Den generösa takterassen, som ger sol från morgon till kväll, är en livsnjutande detalj som ger guldkant i tillvaron.