Silverdalsslänten

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

Silverdal är ett uppvuxet och familjevänligt område med direkt närhet till både grönområden och vackra Edsviken i Sollentuna kommun. Tillsammans med Andersson Arfwedson arkitekter kommer vi uppföra 12 radhusbostäder högt belägna med adress i populära Silverdal. I början av Rådanvägen och slutet av Margreteborgsvägen uppförs nu totalt tolv radhus i två storlekar. Åtta bostäder om totalt 170 kvadratmeter med eget garage i huset och fyra bostäder om 99-103 kvadratmeter. Samtliga med egen uteplats och genomgående hög standard.

Projektfakta

  • Boarea: 99 – 145 kvm
  • Månadsavgift: 4 283 – 5 998 kr
  • Priser: 6995 000 – 8 995 000 kr
  • Inflytt: Q4 2024

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

5-6 RUM OCH KÖK – 170 KVM

Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök om totalt 170 kvadratmeter är fördelade på tre plan och ett garageplan. Hela tre badrum med dusch eller badkar, ett på varje plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare.

Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med bastu. Souterrängplanet är förberett för ett extra kök och kan enkelt användas som uthyrningsdel, generationsboende eller kontor för det egna företaget. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset. Högt läge och fin utsikt över fälten.

  • Pris fr. 8,995,000 kr
  • Månadsavgift 5,998 kr

4-5 RUM OCH KÖK – 103 KVM

Fyra rum och kök fördelade på två plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med badkar,  tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum med möjlig dusch. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. Fint läge mot skogsdunge och med utsikt över fälten. Parkeringsplats direkt utanför huset alternativt strax intill.

  • Pris fr. 6,995,000 kr
  • Månadsavgift 4,283 kr

Andersson Arfwedson

– Andersson Arfwedson arkitekter ägs och drivs av Ola Andersson och Herman Arfwedson. De är specialiserade på bostäder och kända för sina prisbelönta radhusområden, som kvarteret Mursmäckan i Stockholm och kvarteret Sadelmakaren i Sundbyberg. –

Ola Andersson om Silverdalsslänten

De fyra husen uppe på höjden ligger högt och fritt, i direkt anslutning till naturmarken, som du kan nå direkt från köket. Härifrån har du utsikt över Silverdal närmast Edsviken. Arkitekturen är stram men saknar inte dymnamik. Fasaderna är klädda i träpanel som kontrasterar mot tak och burspråk i falsad plåt som tecknar sig som egna volymer.

Ansvarig Mäklare

Btoker image

Christoffer Robsahm

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan