Silverdalsslänten

Projektstatus

Silverdal är ett uppvuxet och familjevänlig område med direkt närhet till både grönområden och vackra Edsviken i Sollentuna kommun. Tillsammans med Andersson Arfwedson arkitekter kommer vi uppföra 12 radhusbostäder högt belägna adress i populära Silverdal. I början av Rådanvägen och slutet av Margreteborgsvägen uppförs nu totalt tolv radhus i två storlekar. Åtta bostäder om totalt 170 kvadratmeter med eget garage i huset och fyra bostäder om 99-103 kvadratmeter. Samtliga med egen uteplats och genomgående hög standard.

Projektfakta
 • Boarea: 99 – 145 kvm
 • Månadsavgift: 4 997 – 6 998 kr
 • Priser: 6995 000 – 8 995 000 kr
 • Inflytt: Q4 2024
 • Projektering
 • VIP-Försäljning
 • Säljstart
 • Byggstart
 • Inflyttning

Projektbok

Klicka på omslaget för att öppna.

Området

För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer.

I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet.

Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service.

Flera skolor och förskolor i närområdet.

Kommunikationer

Området har mycket goda kommunikationer med busshållplats endast hundra meter bort som går till Sollentuna Centrum och 7 minuter cykel till Helenelunds pendeltågstation sedan Stockholm C på 10 min.

Parkering

Till varje radhusbostad ingår 1-2 st parkeringsplatser.

Tomt

Till varje bostad ingår egen uteplats.

5-6 RUM OCH KÖK – 170 KVM

Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök om totalt 170 kvadratmeter är fördelade på tre plan och ett garageplan. Hela tre badrum med dusch eller badkar, ett på varje plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare.

Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med bastu. Souterrängplanet är förberett för ett extra kök och kan enkelt användas som uthyrningsdel, generationsboende eller kontor för det egna företaget. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset. Högt läge och fin utsikt över fälten.

 • Pris fr. 9,199,000 kr
 • Månadsavgift 6,998 kr

4-5 RUM OCH KÖK – 103 KVM

Fyra rum och kök fördelade på två plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med badkar,  tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum med möjlig dusch. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. Fint läge mot skogsdunge och med utsikt över fälten. Parkeringsplats direkt utanför huset alternativt strax intill.

 • Pris fr. 7,699,000 kr
 • Månadsavgift 4,997 kr

Andersson Arfwedson

– Andersson Arfwedson arkitekter ägs och drivs av Ola Andersson och Herman Arfwedson. De är specialiserade på bostäder och kända för sina prisbelönta radhusområden, som kvarteret Mursmäckan i Stockholm och kvarteret Sadelmakaren i Sundbyberg. –

Ola Andersson om Silverdalsslänten

De fyra husen uppe på höjden ligger högt och fritt, i direkt anslutning till naturmarken, som du kan nå direkt från köket. Härifrån har du utsikt över Silverdal närmast Edsviken. Arkitekturen är stram men saknar inte dymnamik. Fasaderna är klädda i träpanel som kontrasterar mot tak och burspråk i falsad plåt som tecknar sig som egna volymer.

Ansvariga Mäklare

Btoker image

Susanne Persson

Btoker image

Christoffer Robsahm

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan