Skärgårdsslänten

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

Mellan Täby och Vaxholm, endast 25 minuter från centrala Stockholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus, bara ett par hundra meter från skärgårdsvattnet. Till projektet uppfördes även ett poolområde med bastuhus.

Projektfakta

  • Boarea: 20 – 152 kvm
  • Inflytt: Sommar 2020

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

PARHUSEN – 152 KVM

De arkitektritade parhusen med 6 RoK är utrustade med stora fönsterpartier som skapar ett underbart ljusinsläpp, vilket lyser upp och förgyller den öppna kök- och vardagsrumsdelen. På övervåningen skapar takfönstret ytterligare ljusinsläpp där takhöjden på sin höjd uppgår till generösa 3,5 m. Master bedroom har dessutom en stor walk-in closet med en privat ingång till badrummet.

MINIVILLORNA – 70 KVM

70 kvadratmeter fördelat på 4 RoK skapar ett klimatsmart och yteffektivt boende för den moderna familjen. De generösa fönsterpartierna, tillsammans med ljusinsläpp från takfönstret på övervåningen, skapar ett härligt ljus i det kombinerade vardagsrum- och köksdelen. Allrummet på övervåningen kan enkelt göras om till ett extra sovrum.

STUDIOHUSEN – 32 KVM

De yteffektiva och moderna studiohusen har allt man kan behöva. Med sina 37 kvm passar de perfekt som både ett permanentboende eller sommarstuga! Den medföljande parkeringen och tillhörande tomten gör studiohuset till en egen liten villa. De stora panoramafönstren i kombination med den dubbla takhöjden på 3,5 meter skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd.

Hultman-Vogt

– Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties –

Henrik Vogt om Skärgårdsslänten

”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Skärgården och dess speciella karaktär ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna av den traditionella skärgårdsbebyggelsen. Vi har försökt knyta an till den arketypiska skärgårdsbyn med val av material och volym, som trots sin täthet skapar utblickar och privata platser. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.”