Havshöjden

Arrow Down Icon
scrolla ner

Om Projektet

På Telegrafberget, mellan Nacka Strand och Hasseludden, planerar vi tillsammans med BEEK Arkitekter att uppföra 17 rymliga radhus i genomgående hög standard, med storslagen havsutsikt och panoramavy över Stockholms inlopp och sömlöst ingjutet i ett nytt och grönskande bostadsområde. Här ges möjligheten att bo nära både natur, hav och innerstad.

Projektfakta

  • Boarea: 150 kvm
  • Månadsavgift: 5998 kr
  • Priser: 7 495 000 kr – 8 995 000 kr
  • Inflytt: Prel. Q4 2025

Projektbok

Projektering
VIP-Försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

6 RUM OCH KÖK – 150 KVM

Dessa exklusiva radhus är strategiskt placerade med slående vacker havsutsikt mitt på Telegrafberget. Husen är 6 rum och kök om totalt 150 kvadratmeter fördelade på tre plan.  Entrévåningen inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum. På övervåningen återfinns fyra sovrum, badrum och klädkammare. Terassvåningen har en flexibel layout, här hittar ni ett allrum och en rymlig terass samt möjlighet till både ett extra badrum och sovrum.

  • Pris fr. 7,495,000 kr
  • Månadsavgift 5,998 kr

BEEK Arkitekter

Beek drivs av en nygammal trio som arbetat ihop i flera år, i varierande skalor, projekt och skeden. Vi har alltid förenats kring att föra in eviga mänskliga värden i det vi gör – med platsen, livskvalitet och berättelsen som viktiga ledord. Därmed blir byggnaderna och projekten lokalt förankrade, fastsydda i sin kontext och en del av helheten som bildar stad och landskap.

En stark berättelse hjälper att skapa idén om en plats långt innan den blivit verklighet och lever kvar länge efter att byggnaderna står klara.

Ansvarig Mäklare

Btoker image

Adam Stephani

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan