Utblicken Vilan

Projektstatus

I familjevänliga och stadsnära Vilan, Uppsala längs Källarbäcksvägen, kommer vi att uppföra rymliga suterrängparhus. Området har bra kommunikationer till centrala Uppsala och Stockholm. Från fastigheten till Uppsala centralstation tar det endast 15 minuter med buss. Från Uppsala centralstation till Stockholms central tar det 35 minuter med regionaltåg.

Projektfakta
  • Boarea: 145 kvm
  • Inflytt: Q2 2025
  • Projektering
  • VIP-Försäljning
  • Säljstart
  • Byggstart
  • Inflyttning

Området

Här bor du med närhet till både natur och stadsliv. Gång- och
cykelvägen tar dig smidigt till Uppsala stadskärna på bara en
kvart. Stadsbussen trafikerar kontinuerligt med busshållplats på
bekvämt gångavstånd. Med bil är det nära till både E4:ans påfarter och Bolandcitys handelsområde. Här finns bland annat ett flertal välsorterade matbutiker, bygghandel, elektronikbutiker samt IKEA.

I naturreservatet Norra Lunsen strax söder om Vilan finns
vandringsleder, elljusspår, grillplatser och vintertid även
längdspår.

Kommunikationer

Området har bra kommunikationer till centrala Uppsala och Stockholm. Från fastigheten till Uppsala centralstation tar det endast 15 minuter med buss. Från Uppsala centralstation till Stockholms central tar det 35 minuter med regionaltåg

– Busshållplatsen enbart 100 meter från fastigheterna

– 45 minuter med bil från Vilan till centrala Stockholm

Parkering

Till varje parhusbostad ingår 2 st parkeringsplatser.

Tomt

Till varje bostad ingår egen tomt med finplanerad naturtomt med gräsmatta med sått gräs, ängsfrön och så bevarad natur i den mån som är möjlig.

2BK Arkitekter

– 2BK Arkitekter drivs av ett genuint intresse för det byggda och de miljöer som vi lever i. Företaget startade för mer än tjugo år sen och idag driver de projekt i alla skeden och skalor – från stadsbyggnad till inredningsdetaljer. –

Stefan Björnson om Utblicken:

”Vårt utgångsläge är alltid att ta vara på varje plats specifika kvaliteter, att se till att varje bostad får ta del av och anpassa sig efter dem i såväl volym som i plan och fasadsättning. Här, precis intill Uppsalas öppna jordbrukslandskap med fri sikt mot nordöst, ligger Brf Utblicken. De väl inplacerade parhusen har generösa och samlande sällskapsytor, hög takhöjd och ett särskilt fokus på den fina utsikten. Entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner medan nedervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd.”

Ansvariga Mäklare

Är du intresserad av detta projekt? Intresseanmälan