Byggloven för Silverdalsslänten vinner laga kraft

Efter noggrann granskning och samråd är vi glada att kunna meddela att byggloven för det efterlängtade bostadsprojektet BRF Silverdalsslänten har vunnit laga kraft, vilket innebär att byggandet av våra familjevänliga radhus i Silverdal snart kan påbörjas.

De moderna radhusen kommer att erbjuda en idealisk boendemiljö för familjer som söker harmoni mellan stadsliv och natur. Silverdal är ett uppvuxet och familjevänligt område i Sollentuna kommun som de senaste decennierna har växt fram till en trädgårdsstad med bostäder, skolor och arbetsplatser, allt i direkt närhet till både grönområden och vackra Edsviken. Med naturen precis runt hörnet erbjuds lugn och frisk luft samtidigt som du har nära till centrala Stockholm. För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer.

Det nya bostadsområdet kommer att utgöra en tillflyktsort från storstadens stress samtidigt som det har en perfekt geografisk position, vilket möjliggör en smidig pendling till Stockholm för de som arbetar i staden.

Med byggloven nu i hamn ser framtiden ljus ut för detta spännande bostadsprojekt som kommer att berika Stockholm med ännu ett attraktivt boendealternativ för dem som längtar efter en balanserad livsstil.

Mer nyheter

se alla nyheter